9 560

Den siffran betyder att jag nästan har 10 000 poäng här på blogg.se. 10 000??? Det betyder att jag har fått 10 000 visningar sammanlagt på denna bloggen på ungefär 1 år. Det är ju helt sinnessjukt!?!?
 
För er som inte bloggar/har bloggat på blogg.se så kan man sammla poäng. Det gör du genom att slå på reklam. Och sedan för varje visning din blogg får där reklamen är med får man ett poäng. Sedan kan man använda dessa poäng på till exmpel designer. 
Minns ni designen jag hade i sommras, den som var finpå datorn med olika ringar typ, men på mobilen blev den jätteful så då fick jag ställa in mobilanpassat som var jättejobbigt för alla inlägg hamnade i "lådor", det köpte jag för 3 000 poäng. 
 
Man kan även köpa blogg.se synas där man väljer en tid på dygnet (mitt på natten kostar miinst och mitt på dagen kostar mest) men det är jag inte så speciellt intresserad av haha.
 
Hjälp mig med vilken design som ni tycker är snyggast och vilken ni hest skulle läsa av! Eftersom jag är så dålig på sånt så har jag inte lärt mig att screenshoota på min dator än haha, så därför får ni klicka er in på varje smygtitt genom länkarna nedan:

- Pruned
 
- Sheer
 
- Iconic
 
- Magazine (denna gillar jag)
 
- Wide
 
- Translucido
 
- Esther
 
- Origami
 
- Xmas (så himla gullig, kanske köper den och har över jul)
 
- Tabula Rasa
 
- Strictly business
 
- Timeline
 
Det var bara några av alla som finns, men Xmas tror jag att jag ska köpa, den är inte så dyr ändå så, bara 3 000 poäng.
 
Men ni får gärna säga vilken ni gillar, eller om ni själva bloggar och vet någon annan design som ni gillar! :)